Com eliminar les teves dades
Última actualització: 30 d'octubre del 2026
Desconnectar una xarxa
A l'Estudi, ves a Canals, obre el menú (⋯) de la xarxa i tria Desconnecta. Esborrem els permisos d'accés en aquell moment i cancel·lem les publicacions pendents d'aquella xarxa.
Des de la mateixa xarxa
- Instagram: Configuració › Apps i llocs web › Estudi de Xiuxiuejar › Elimina.
- TikTok: Configuració › Seguretat › Gestiona els permisos de les aplicacions › Estudi de Xiuxiuejar › Elimina l'accés.
- X, LinkedIn, Mastodon: a la secció d'aplicacions connectades de la xarxa.
- Bluesky: esborra la contrasenya d'aplicació que vas crear per a l'Estudi.
- Telegram: treu el bot de l'Estudi dels administradors del canal.
- Twitch: a Configuració › Connexions, desconnecta l'Estudi.
- Discord: esborra el webhook a la configuració del canal.
- Slack: elimina l'app de l'Estudi a la secció d'aplicacions de l'espai de treball.
Quan ho fas, l'Estudi deixa de tenir accés i n'esborra les dades de connexió.
Eliminar-ho tot
A Configuració › General › Les teves dades pots exportar-ho tot i eliminar el compte de l'Estudi. També ho pots demanar a hola@xiuxiuejar.cat.